Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Voormalig Eredivisie Kampioen Verdacht Van Handel In 2200 Kilo Cocaine En Witwassen

Voormalig Eredivisie-kampioen verdacht van handel in 2200 kilo cocaïne en witwassen

Aanhouding oud-speler PSV en RKC Waalwijk

Voormalig voetballer Nourdin Boukhari is aangehouden voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij een drugszaak. Boukhari wordt verdacht van het witwassen van geld en het handelen in 2200 kilo cocaïne. De politie heeft ook zijn huis in Berkel en Rodenrijs doorzocht.

Boukhari speelde van 2002 tot 2007 voor PSV en kwam in totaal 24 keer uit voor het Nederlands elftal. Na zijn periode bij PSV speelde hij nog voor RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en Go Ahead Eagles.

De politie verdenkt Boukhari ervan dat hij betrokken is geweest bij de handel in 2200 kilo cocaïne tussen 2015 en 2021. De drugs zouden via de haven van Rotterdam zijn binnengekomen. Het OM verdenkt Boukhari bovendien van het witwassen van grote sommen geld. De politie heeft zijn huis in Berkel en Rodenrijs doorzocht in verband met de zaak.

Het is niet de eerste keer dat Boukhari in opspraak raakt. In 2010 werd hij veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur voor het mishandelen van zijn ex-vriendin. Twee jaar later kreeg hij een gevangenisstraf van 120 dagen voor het bedreigen van een man.

De aanhouding van Boukhari is een onderdeel van een groter onderzoek naar drugshandel en witwassen. De politie heeft de afgelopen maanden meerdere aanhoudingen verricht in verband met de zaak.

Conclusie

De aanhouding van Nourdin Boukhari is een belangrijke ontwikkeling in het onderzoek naar drugshandel en witwassen. De politie verdenkt Boukhari ervan dat hij betrokken is geweest bij de handel in 2200 kilo cocaïne en het witwassen van grote sommen geld. Het is niet de eerste keer dat Boukhari in opspraak raakt. In het verleden is hij al veroordeeld voor mishandeling en bedreiging.


Comments